Az OD Partner szakmai műhelyében képzési és fejlesztési programokkal, valamint kutatásokkal támogatjuk a vezetőket és HR szakembereket.

Munkánk célja a tartósan és kiegyensúlyozottan magas teljesítményt nyújtó vezetői működést, szervezeti kultúrát és az ezeket támogató HR rendszereket és folyamatokat megteremtő változások támogatása ügyfeleinknél.

Partnerek vagyunk a kritikus helyzetértékelés kialakításától és az energiákat mobilizáló jövőkép megfogalmazásától indulva a visszacsatolásokkal támogatott változási folyamat minden szakaszában.


Szervezetfejlesztési tanácsadó munkatársat keresünk

Tanácsadói stábunk bővítéséhez
szervezetfejlesztési tanácsadó munkatársat keresünk
 
Részletek a pdf-ben.
Jelentkezési határidő: október 19. 
Team coaching

E fejlesztői módszertan is coaching felfogásunkra alapszik, a személyes fejlődés alapja a problémák és nehézségek megértése. Alapvetően az egyéni tanulás és együttműködés fejlesztésére alkalmas eszköz főként vezetők csoportos fejlesztésére.
Gyakornoki felhívás

Gyakornokot keresünk tanácsadói stábunkba.
 
Részletek a pdf-ben.
Jelentkezési határidő: október 17. 
OD Kutató

Partner, tanácsadónk, Dr. Bokor Attila a www.odkutato.hu honlapon elindította blogját az aktuális, Aranykalitkában +10 év kutatásról. Kattints, ha többet szeretnél tudni az X generációs felső vezetők az életpályaközép (válság) helyzeteiről.
Új Magyarország Fejlesztési Terv