Az OD Partner szakmai műhelyében képzési és fejlesztési programokkal, valamint kutatásokkal támogatjuk a vezetőket és HR szakembereket.

Munkánk célja a tartósan és kiegyensúlyozottan magas teljesítményt nyújtó vezetői működést, szervezeti kultúrát és az ezeket támogató HR rendszereket és folyamatokat megteremtő változások támogatása ügyfeleinknél.

Partnerek vagyunk a kritikus helyzetértékelés kialakításától és az energiákat mobilizáló jövőkép megfogalmazásától indulva a visszacsatolásokkal támogatott változási folyamat minden szakaszában.


Pénzügyi munkatárs

Pénzügyi munkatárs kollégánkat keressük.
 
Részletek a pdf-ben.
Jelentkezési határidő: december 22.  
Team coaching

E fejlesztői módszertan is coaching felfogásunkra alapszik, a személyes fejlődés alapja a problémák és nehézségek megértése. Alapvetően az egyéni tanulás és együttműködés fejlesztésére alkalmas eszköz főként vezetők csoportos fejlesztésére.
Gyakornokot keresünk!
Gyakornok kollégánkat keressük! Szeretnél nálunk szakmai tapasztalot szerezni? Kattints ide!
OD Kutató

Partner, tanácsadónk, Dr. Bokor Attila a www.odkutato.hu honlapon elindította blogját az aktuális, Aranykalitkában +10 év kutatásról. Kattints, ha többet szeretnél tudni az X generációs felső vezetők az életpályaközép (válság) helyzeteiről.
Új Magyarország Fejlesztési Terv