Masterclass: Coaching Teams for the Future


Az októberi teamcoaching rendezvényünket követően most egy másik perspektívából közelítjük meg a teamcoaching módszertanát.


Időpont: 2016. November 30. 15:00-19:00

Helyszín: UniCredit irodaház, Szabadság tér 5-6.

Részvételi díj: 25.000 Ft+Áfa

Team Coaching-Ügyfélszemmel

Team Coachin-Ügyfélszemmel, OD Partner üzleti reggeli 
2016. október 7. 9.00-11.00
Helyszín: A38-as hajó

Az elmúlt évek több mint 70 csoportos és team coaching folyamata után megérett az idő arra, hogy megmutassuk hogyan dolgozunk ezzel az ügyfeleink által egyre inkább kedvelt fejlesztési módszertannal.

Első eredmények a Fiatal Vezetők +10 év kutatásból

A HR Portálon jelent meg kedvcsináló összefoglaló az 50 felső vezető részvételével készült életút kutatásunkból. A címe: A pofonok völgye - hol vannak ma a tíz évvel ezelőtti cégvezetők?  

HR Business Partner Workshop-ok Bécstől Debrecenig

2014. 03.04. Az elmúlt időszakban több vállalat HR csapata is megkeresett minket azzal az örömteli felkéréssel, hogy egy-egy workshop keretében mutassuk be röviden a HR Business Partner kutatásunk eredményeit, és az eredményekből kiindulva beszélgessünk az őket különösen érdeklő témák mentén. Ezekből az élményeinkből, benyomásainkból merítünk a következőkben, a teljesség igénye nélkül.

Singularity University Summit Europe beszámoló

2013.11.29. Milyen lesz a trend, milyen árbevételt várunk, hány százalékkal fog nőni a GDP - az előző évhez képest? Lineáris gondolkodás a miénk, amikor a jövőt tervezzük: viszonyítunk, óvatosan becslünk és trendeket jósolunk, az előző évekből kiindulva. A világ azonban robbanásszerűen felgyorsult, a lineáris gondolkodás már sokszor nem képezi le a valóságot – a növekedés exponenciálissá vált.

Élménybeszámoló az Appreciative Inquiry belső képzésünkről

2014.01.21. Anita az Advanced Appreciative Inquiry képzésen való részvétele után novemberben egy kétnapos, magas színvonalú belső AI továbbképzést szervezett és tartott meg a csapatnak. Amellett, hogy szakmailag fejlődtünk, jó volt a két nap során tanulóközösségként is összekapcsolódni egymással.

Élménybeszámoló a clevelandi Advanced Apprecitative Inquiry képzésről


2013.11.06. Augusztus végén elmentem Cleveland-be, hogy az Appreciative Inquiry születési helyén (a clevelandi klinika volt az első AI projekt), az AI atyjától, David Cooperridertől tanuljak.

HR Business Partner kutatás Záró Workshop beszámoló2013.10.25. Az eredmények közös feldolgozása, validálása, hasznos visszajelzések, jó beszélgetések és közös továbbgondolás – ez jellemezte HR Business kutatásunk Záró Workshopját, melyet október 25-dikén tartottunk a kutatásban vizsgált vállalatok részvételével.
 

Business Model You Workshop beszámoló2013.09.23. Meghívtuk Timothy Clark-ot, a Business Model You című könyv szerzőjét, aki szeptember 20-dikán egy egynapos workshop keretében mutatta be a résztvevőknek a Business Canvas modellt és annak használatát.

HR Business Partner kutatás2013.10.04. HR Business Partner kutatásunk elemző fázisának végéhez közeledünk. Október 25-dikén workshopot szervezünk a résztvevők számára az eredmények bemutatására, validálására és a visszajelzések megosztására. A végső kutatási tanulságokat  2014 legelején, tágabb körben, egy nyitott, nagyobb rendezvényen szeretnénk bemutatni, melyre minden érdeklődőt szeretettel várunk.

ROMASTER Mentorakadémia

2013.11.18. Már régóta feladatunknak tartjuk azt, hogy energiánkkal, tapasztalatainkkal olyan pro bono ügyeket, programokat is támogassunk, ahol értékteremtő, alkotói munka folyik és ahol jó együtt dolgozni, közösen értéket teremteni.
Új Magyarország Fejlesztési Terv