Business Model You Workshop beszámoló2013.09.23. Meghívtuk Timothy Clark-ot, a Business Model You című könyv szerzőjét, aki szeptember 20-dikán egy egynapos workshop keretében mutatta be a résztvevőknek a Business Canvas modellt és annak használatát.

A nap során gyönyörű és inspiráló környezetben (Budapest Music Center) tanultunk arról, hogyan érdemes újragondolnunk és újraszerveznünk vállalatunk üzleti modelljét, illetve mit és hogyan változtassunk a külső környezet változása esetén.

  


Emellett egy eszközt ismertünk meg arra nézve, hogyan gondolkodjunk saját szakmai utunkról, elakadásainkról és fejlődési lehetőségeinkről. A legtöbbünknek fontos tanulság volt, hogy ”megkülönböztető értékajánlatunkat” érdemes és fontos saját magunk számára is megfogalmaznunk; és mindezt érthetően megmutatnunk, láthatóvá tennünk környezetünk (ügyfeleinktől kezdve kollégáink, barátaink és családunk) számára is, ami nem egyszerű feladat.


     


A workshopon egy nagyon sokszínű, jó hangulatú, egymást támogató résztvevői kör alakult ki. A kiscsoportos gyakorlatok során jó volt összetalálkozni és megtapasztalni azt, hogy a modell mentén egymást nem, vagy alig ismerő résztvevők pillanatok alatt értékes és hasznos kérdésfeltevésekkel, visszajelzésekkel tudták egymást támogatni.
Mind szakmailag, mind a saját útkeresésünkben hasznos tapasztalatokkal, jó élményekkel és érdekes összetalálkozásokkal gazdagodtunk.

Köszönjük a részvételt, öröm volt Veletek találkozni és együtt tanulni!Timothy Clark tanácsadó, egyetemi professzor és az egész világon (például Amerikában, Japánban, Brazíliában, Mexikóban, Spanyolországban, stb..) tart workshopokat vállalatok és diákok számára. Részletesebben itt olvashattok róla.

A workshop meghívóját itt találjátok.

Új Magyarország Fejlesztési Terv