Kapcsolat, a HR Tükör fejelsztői csapata

Kapcsolat, a HR Tükör fejlesztői csapata

Kapcsolat: bokor.attila@odpartner.hu
Ismerje meg a szervezetfejlesztői csapat jelenlegi tagjait.
Dr. Bokor Attila
Nyolc éve dolgozom a HR Tükörrel. A kutatás révén több mint 40 szervezet HR csapatával kerültem személyes kapcsolatba és teremtettünk időt arra, hogy kilépve a mindennapok problémamegoldó, ügyintéző pörgéséből rálássunk a nagyobb egészre: milyen tudatos és ki nem mondott elvárások, hitek, értékek, célok és korlátok mentén alakítják szerepüket, együttműködésüket és érik el hatásukat a szervezeteikben. Jó érzés, hogy a HR Tükörhöz kapcsolódó munkám során személyes, szervezeti és egy szakma szintjén is születnek eredmények, indulnak el változások.

Echter Edina
Hiszek a HR-ben. Vagy hiszek abban, hogy akár nagy döntésekről, vagy azok mikro végrehajtásáról van szó, ez az abban résztvevő emberekről (is) szól. Ezért hiszek a HR-ben: a fontos dolgokkal foglalkozó, a vezetőkkel együttműködő, őket támogató vagy megfeszítő, a szervezetre hallgató és érzékeny, a változásokat segítő HR-ben. HR vezetőként két cégben is használtam a HR Tükör kutatás eredményeit. A kutatói csapat tagjaként az a célom, hogy másokat is segítsek, támogassak ebben.

Frisch Anita
Szervezetfejlesztő és tréneri munkám során leginkább vezetőkkel és HR-esekkel dolgozom. Mindkét csoporttól hallom a HR szakma és az adott vállalat HR osztályával kapcsolatos tapasztalatokat, sikereket és hiányosságokat. Azért szeretem a HR Tükröt, mert ezeket a véleményeket és dilemmákat mind vállalati szinten, mind pedig összesítetten számokban lehet látni és ez sokakat segített már ahhoz, hogy fejlődni vagy éppen ünnepelni tudjon a HR.

Új Magyarország Fejlesztési Terv