A HR Tükör eddigi fordulóiban résztvevő szervezetek
A felmérésben eddig résztvevő szervezetek, és néhány megvalósult utókövető projekt.
Bek-Balla László, HR igazgató, Erste Bank
„Az eddigi HR Tükör kutatásban két vállalat HR vezetőjeként, különböző vállalati életciklusokban vettem részt. Az első kutatás eredményét azóta is az egyik leghasznosabb szakmai visszajelzésnek tekintem, amit valaha munkám során kaptam. Segítségével gyökeresen változtatni tudtunk az osztályunk működésén, egyes belső ügyfeleinkkel való kommunikációnkon, a munkánk fókuszain.”
Kovács Éva, HR vezető, GlaxoSmithKline Kft.
"Azt érzékelem, hogy mind a gazdasági válság, mind az iparág helyzete a HR szerepkört is komolyan érinti. Pontosan tudnunk kell, hogy mit vár el a management a HR-től. Formálnunk kell a saját szerepünket a változások tükrében és képeseknek kell lennünk üzleti nyelven megmutatni milyen hozzáadott értéket teremt az új HR. Ebben látom egy jó eszköznek a HR tükör kutatást.”
Dr. Csentericsné Arnold Zsuzsanna, HR igazgató, Magyar Nemzeti Bank
„A Magyar Nemzeti Bank már az első HR tükör felmérésben is részt vett, és azóta sem mulasztotta el a kínálkozó lehetőséget."
Dr. Janka Mária, Személyzeti, jogi és szervezeti igazgató, E.ON Hungária Zrt.
„Az E.ON Hungáriában azért kezdtük el ennek az eszköznek a használatát, mert a több mint három éve kialakított HR szervezetünk működésére, stratégiánk elfogadottságára szerettünk volna visszajelzéseket gyűjteni.
Új Magyarország Fejlesztési Terv