Küldetésünk


 

 Az OD Partner szakmai műhelyében képzési és fejlesztési programokkal, valamint kutatásokkal támogatjuk a vezetőket és HR szakembereket. Munkánk célja a tartósan és kiegyensúlyozottan magas teljesítményt nyújtó vezetői működést, szervezeti kultúrát és az ezeket támogató HR rendszereket és folyamatokat megteremtő változások támogatása ügyfeleinknél. Partnerek vagyunk a kritikus helyzetértékelés kialakításától és az energiákat mobilizáló jövőkép megfogalmazásától indulva a visszacsatolásokkal támogatott változási folyamat minden szakaszában. 
Fontos számunkra, hogy megfogalmazzuk és képviseljük számunkra fontos értékekeinket ügyfélkapcsolatainkban és fejlesztői munkánk során egyaránt. Ügyfélkapcsolatainkban transzparenciára és partneri együttműködésre törekszünk, fejlesztői szerepünkben a tudatosságra építő személyes felelősségvállalás, a kezdeményezés, a párbeszédre építő együttműködés és a rendszerszemléletű tanulás állnak központi helyen.

 

Tanuló szervezetként működve, tapasztalatainkat közösen feldolgozva és a megújulást segítő innovációt támogatva fejlesztjük önmagunkat és belső működésünket. Hazai és nemzetközi szakmai szervezetekkel kapcsolatot tartva nyomon követjük szakmánk életét, integrálva a számunkra is értéket jelentő fejlesztéseket.

Célunk, hogy ügyfeleink működésén túl általánosabb társadalmi kezdeményezésekhez is hozzájáruljunk, ezért ingyenes munkánkkal rendszeresen támogatunk számunkra is fontos ügyeket is: Romaster, Élelmiszerbank, Common Purpose.
Új Magyarország Fejlesztési Terv