Cégtörténet

Az elmúlt 19 év története dióhéjban.

A Közgáz (ma Corvinus) Vezetési és szervezési tanszékén dolgozó néhány fiatal oktató és friss diplomás közgazdász a tanszéken külföldi vendégként oktató Gertjan Nooij kezdeményezésére és részvételével 1995-ben alapította meg az OD Partner Kft-t. Az induló csapatban tizenegyen voltunk. Legtöbbünk számára a valahol máshol végzett főállású munka melletti önmegvalósítás lehetőségét, a közös tanulás és fejlődés esélyét, és nem utolsósorban az üzleti vállalkozás sikerét ígérte a cég beindítása.


Hamar kiderült, hogy a piacon van helyünk, sőt! A kezdeti részidős csapat hamar átalakult, néhány év múlva a cég meghatározó erejévé már a stabil, főállású munkatársak váltak. Tapasztalatainkra építve kialakítottuk az üzleti és szakmai fejlődésünket és arculatunkat meghatározó partneri működési modellt, ami tovább támogatta a cég fejlődését.


Az indulás óta sokszor feltettük magunknak: mi is az OD Partner? Szeretjük, ha sokszínű, minőségi szakmai műhelynek látnak minket az ügyfeleink, ám azt is látjuk, hogy az összhang megteremtése a sokszínűségben és az innovatív és támogató műhelyszerű működés sok energiát kíván stábunk minden tagjától.


A kezdetektől fontos volt számunkra a szakmai közélet alakítása: konferenciákat, nyitott képzési programokat szerveztünk önállóan és másokkal együttműködve. Azóta is fontos számunkra, hogy tágabb környezetünkre is hatással legyünk.


Hogy mi lesz az OD Partner? Amivé formáljuk, hiszen folyamatos változásban vagyunk, teret adva munkatársaink szakmai fejlesztési elképzeléseinek, figyelve környezetünk alakulására és a szakmánkat érő kihívásokra. Amit biztosra veszünk: maradunk minőségi tanácsadói butik, ahol megmaradhat a testre szabott személyes szolgáltatások lehetősége ügyfeleink részére, és ezek kialakításának öröme a munkatársaink számára.

Új Magyarország Fejlesztési Terv