Baschán Judit

Baschán Judit

Pénzügyi munkatárs

Alapvetően optimista vagyok és hiszem, hogy egy mosoly néha többet ér minden szónál. 

Ez a szemléletmód gyakran segített, hogy az élet elém görgetett dolgaiból a legjobbat hozzam ki. Képes vagyok helyzeteket több szemszögből is figyelembe venni, megérteni, elemezni és megtalálni a rendet/rendszert a káoszban is.

Pénzügyesként nem csak a számok világában találom meg a rendet, hanem biztonságot és támogatást nyújtok a kollégáknak, hogy a feladatukra tudjanak koncentrálni. Az apró részletek figyelembevételével, a mindennapi feladatok észrevétlen megoldásával igyekszem gördülékennyé tenni a munkájukat. Egy jó csapat értékes és szerves részének lenni már önmagában jutalom, és fejlődésre ösztönöz. A munkakörnyezet az OD partnernél, mely a bizalomra és a kommunikációra épül, segít, hogy a munkát felelősséggel és hatékonyan végezhessem el és hozzájárulhassak a cég sikereihez.

A család az életem középpontja. Férjemmel két fiúgyermeket segítünk eligazodni az élet, a kialakuló társas kapcsolatok, valamint a betűk és számok világában. Igyekszünk megválaszolni a megszámolhatatlanul ránk zúduló kérdést, hogy kielégítsük szűnni nem akaró tudásvágyukat.

Ami kikapcsol: a család, a süti készítés, a természet, a közös élmények gyűjtése, hogy együtt és egymásért legyünk.