Frisch Anita

Frisch Anita

Szervezetfejlesztő, partner

Credo

Legfontosabb célom az, hogy támogassam a csoportokat és az embereket abban, hogy nyíltabban, őszintébben és személyesebben tudjanak dolgozni. Ahhoz, hogy fejlődni tudjunk, ki kell mondanunk, hogy valamit „nem tudunk”, rá kell jöjjünk, hogy a tudásunk, meggyőződéseink, hiteink sosem biztosak. Minél többször kérdőjelezzük meg ezeket és vagyunk nyitottak valami újra, annál inkább haladunk előre.

A húszas éveim cinizmusát felváltotta egy pozitívabb és konstruktívabb látásmód, mostanában leginkább az Appreciative Inquiry alkalmazása izgat a szervezeti változások támogatásában. Általában a munkámban és a magánéletemben is egyre fontosabb számomra, hogy az erősségek kiaknázásán, észrevételén legalább annyira dolgozzak, mint a problémák megoldásán.

Szakmai tapasztalat

2000 óta dolgozom az OD Partnernél tanácsadóként. Az elmúlt években legszívesebben komplex szervezetfejlesztő projekteket, tehetségprogramokat és egyéni és csoportos coaching folyamatokat vezetek. Leginkább olyan helyzetekben szeretek dolgozni, ahol hosszú távú ügyfélkapcsolatban, jó bizalmi légkörben dolgozhatok.

Személyes

Van a hétköznapoknak az a része, ami semmi különös, mindennapi rutin: vacsorafőzés, vacsora a családdal, meseolvasás, gyerek ágybakergetés. Azok a legjobb napok, amikor ennek meg tudom élni a varázsát is. Extrovertáltnak tűnök, de a szabadidőmben jól esik, ha befelé figyelhetek. Szenvedélyesen szeretek olvasni, ha nem találom meg rá az időt, hangoskönyveket hallgatok az autóban. Állítólag aki tud bridzselni, annak nem lesz gondja a nyugdíjas korával – ezt nem tudom, de nagyon szeretem ezt a játékot, különösen jól bejáratott, szívemnek kedves partnerekkel.