Kis-Kopárdi Csaba

Kis-Kopárdi Csaba

Szervezetfejlesztő

Credo
Azokat a helyzeteket keresem, amelyek a tanulás, a fejlődés lehetőségét hordozzák magukban, amik túlmutatnak az eddigi szokásokon, kereteken. Ilyen helyzeteket szeretek teremteni magamnak és magam körül. Mindezt a határok átlépésével, rendszerekben gondolkodva, a megoldásokra fókuszálva, tapasztalati úton, indoor vagy outdoor formában.
A fejlődés, a növekedés egy személyre szabott folyamat, nincs ez másként a támogatói munkában sem. Az egyéni, személyes fejlődési utakhoz szükséges környezetet szeretem létrehozni, amely minden esetben más és más. Így nincs két egyforma ügyfél, tréning és munka sem.

Szakmai munkámról
Szociális területről érkeztem a szervezetfejlesztés és a tréningek, készségfejlesztés világába – folyamatosan keresve a jobb és hatékonyabb fejlesztési módszereket. Eleinte a magatartás problémás fiatalokhoz, majd segítő szakemberekhez, később vezetőkhöz, menedzsmenthez, majd szervezeti átalakulásokhoz. Mindezt a non-profit szektorból, civil szervezetekkel való munkán át az üzleti világhoz való közeledéssel éltem meg. Ha visszagondolok a saját szakmai utamra, akkor az extrém outdoor élmények és módszerek keverednek a megoldásközpontú coachinggal, az erős tapasztalatok az erős kérdésekkel.

Magamról
A határok feszegetésében hiszek, amit én a sziklamászáson keresztül is megélek. Ez a saját határaim feszegetése során megteremtett flow élmény, ahol a következő lépés pont karnyújtásnyira van, és semmi más nem fontos, semmi más nem létezik. Impulzusokat, kapcsolódásokat keresek, másokhoz, a világhoz, magamhoz. Örömöm lelem a saját fejlődésemen túl mások fejlődésében, így alkalmanként továbbra is dolgozom akár non-profit ügyfelekkel is.