Kubicskó Sándor

Kubicskó Sándor

Szervezetfejlesztő

Credo

A természetességben és a szabadságban hiszek, vagyis abban, hogy akkor vagyunk jól és teljesítünk jól, amikor a leginkább önmagunk tudunk lenni. Ezért olyan helyzeteket igyekszem teremteni, ahol mindenki önmaga lehet és a valósággal dolgozunk. Még akkor is, ha ez éppen nehéz, szorongató vagy éppenséggel habkönnyű nekem és az ügyfeleimnek.

Szakmai munkámról

Sokféle tapasztalat és ismeret formálta azt, ahogyan ma dolgozom: mielőtt 2013-ban az OD Partnerhez jöttem, évekig dolgoztam hazai és nemzetközi non-profit környezetben oktatási és kulturális területen trénerként, fejlesztőként. Támogattam a változásban már létminimum határán élő családokat, nemzetközi képző- és előadóművészeti csoportokat, piacvezető cégek üzleti vezetőit és különböző funkcionális csoportjait.

Az OD Partnernél egyéni és team coachként, valamint trénerként dolgozom, főként vezetőkkel, de szeretek munkatársi csoportokkal is dolgozni. Rendszerszemléletű tanácsadónak tartom magam, tehát azzal dolgozom, ahogyan a dolgok egymásra hatnak. Munkám során erőteljesen támaszkodok a tapasztalati tanulás módszertanára, amit hazai valamint nemzetközi (USA, Portugália) képzéseken sajátítottam el.

Magamról:

Az életem része a művészet és az alkotás, mind befogadóként, mind alkotóként. Utóbbiként húros és ütős hangszereken amatőr szinten játszom, befogadóként pedig azokat a helyzeteket szeretem, amik élőben történnek koncerten, színházban.

Két lány gyermek édesapja vagyok, ami életem legnagyobb tanulópályája és legfontosabb örömforrása is egyben.