Szabó Angéla

Szabó Angéla

Szervezetfejlesztő

Credo

Tanácsadóként segíteni szeretném az egyes embereket és csoportokat abban, hogy meg tudják mondani maguknak, mivégre csinálják azt, amit. Hiszem, hogy mindig lehetséges kialakítanunk olyan működéseket, amik mindenkinek elfogadhatók és eredményesek is. Azért dolgozom, hogy mások is elhiggyék és meg is valósítsák ezeket. Szívesen hozom közelebb egymáshoz azokat, akik között vélt vagy valós távolságok vannak, mert egymás jobb megértése jobb teljesítményhez, jobb közérzethez, sőt egy jobb világhoz is hozzájárul.

Szakmai érdeklődés, háttér

Nagy hatással volt rám, amikor 17 éves korom körül rájöttem, hogy nem csak az iskolapadban lehet tanulni, hanem egymástól, illetve a saját tapasztalataink feldolgozása és a világ megértése által is. Azóta az emberek csoportmunka általi fejlődésével foglalkozom. Fontosnak tartom ugyanezt megérteni az egyén felől is, ezért folyamatosan dolgozom az ehhez kapcsolódó módszerek mélyebb elsajátításán. A munka számomra akkor a leginkább örömteli, amikor egyének és csoportok fejlődésére egyaránt gondot fordíthatunk, és átadhatok valamit az ügyfeleimnek abból a meggyőződésemből, hogy a jó teljesítmény és a jó közérzet egymást támogató pillérek.

Személyes

A jógázás mindig emlékeztet az apró lépésekben történő, folyamatos fejlődés lényegére. Az alkotás örömét a munkám mellett a főzésen keresztül tudom megélni. Egyformán fontos számomra a társaságban való pörgés és a befelé figyelő egyedüllét is. Szeretem magam emlékeztetni a világ sokszínűségére, erre a legjobb mód, ha utazom és ha néha valami nagyon mást csinálok, mint a hétköznapokban. Ezért időnként a nonprofit szektorban és a rendezvényszervezés területén is tevékenykedem.