Image

Rólunk

Vezetőket támogatunk a változásokban. A célra és az azt megvalósító emberekre egyaránt fókuszálunk.
Inspirációt, tudatosságot és képességet teremtünk a fejlődésre.
Minden projekt személyes ügy. Számunkra is. Hatni akarunk.

 

TOVÁBB

Értékeink

Nem kerülgetjük a forró kását! Kimondjuk azt is, ami nem racionális, ami megérzés, merünk az érzéseinkkel is dolgozni. Kimondjuk, ha tabu témát látunk, törekszünk arra, hogy ezekből egyre kevesebb legyen a szervezetekben. Sokszor adunk és kapunk konfrontatív visszajelzéseket, ezekből tanulunk a legtöbbet.

BÁTRAK VAGYUNK

Nem beszállítónak tartjuk magunkat. Legnagyobb sikernek azt érezzük, amikor ügyfelünkkel együtt gondolkodva, együtt kísérletezve és közösen tanulva valósítunk meg olyan projekteket, amelyek hamar közös üggyé válnak.

PARTNERSÉGBEN DOLGOZUNK

<p>Nem  csinálunk úgy, &bdquo;mintha&rdquo;.  Közel  megyünk a résztvevők mindennapi munkájához, esetekkel dolgozunk. Csak  olyan munkákat vállalunk el, ahol hiszünk a fejlődés lehetőségében. Tünetek  helyett a kiváltó okokat keressük, nem maradunk meg a felszínen. Számíthatsz  arra, hogy közös helyzeteinkben a teljes figyelmünk a Tiéd lesz. </p>

VALÓDI HELYZETEKET TEREMTÜNK

Nem lyukas a cipőnk. Dolgozunk magunkon, hogy mi is folyamatosan fejlődjünk. Ehhez időről-időre külső fejlesztőt hívunk, minden tanácsadónk jár szupervízióba és képzésekre, fejlesztjük a teljesítményértékelést és a mentoring rendszerünket.

TANULÓ SZERVEZET VAGYUNK

Abban hiszünk, hogy a munkánkkal tudunk leginkább támogatást nyújtani. Évente több pro bono projektet vállalunk, hogy az üzleti szférán kívül is tudjunk jó ügyeket szolgálni.

JELEN VAGYUNK

Stábunk

rolunk csoport

Szervezetet fejlesztünk

A minőségi párbeszéd a fő alapfeltétele minden fejlesztési kezdeményezésnek, legyen szó tervezési-célkitűzési, működésfejlesztési vagy transzformációs folyamatokról. Ennek az új felismeréseket hozó, energizáló és kapcsolaterősítő őszinte párbeszédnek a megteremtésében és erősítésében támogatjuk ügyfeleinket. Munkánkban egyidejűleg törekszünk a szervezeti változási képességek erősítésére, az üzleti eredményesség javítására és a munkatársak számára hosszú távon is vonzó és motiváló szervezeti kultúra és működés erősítésére.

 

TOVÁBB

vezetőket fejlesztünk

A szervezetek működésére leginkább a vezetők hatnak. Ha ők változnak, hatásuk megtöbbszöröződik. Így mi is a vezetők fejlesztése, támogatása, kísérése által tudunk leginkább, legdirektebb módon hatni az ügyfeleink szervezetére. Úgy tekintünk a vezetőkre, mint akik a saját működésükkel, gyakorlatukkal, vágyaikkal és szükségleteikkel teszik képessé a szervezetüket a fejlődésre. Ezért az a célunk, hogy erősítsük, támogassuk őket, amely elkerülhetetlenül egy önismereti út is számukra.

 

TOVÁBB

Tehetségeket fejlesztünk

Csillogó szemű tehetségekkel dolgozni öröm. Lelkesek, elkötelezettek, magas fokú felelősséget vállalnak a tanulásért, fejlődésért. Hiszünk abban, hogy az a szervezet, amely tudatosan foglalkozik a benne lévő humán potenciál fejlesztésével, a külső és belső céges brand megerősítéséhez járul hozzá, miközben a jövő vállalatát építi. Cégünk sokéves karrier kutatásokra alapozott, rendszerszemléletű és változatos szervezeti kultúrára szabott tehetségprogramokat valósít meg. Folyamatainkban változatos módszertani palettát kínálunk ügyfeleinknek.

 

TOVÁBB

Kutatunk

Kutatunk, mivel tanulni és inspirálni akarunk...

Üzleti és HR vezetőkkel, vagy akár a pályakezdőkkel tréningeken és workshopokon beszélgetve számos olyan visszatérő kérdéssel és dilemmával találkozunk, amelyek nem csak munkahelyi helyzetekből, hanem a magánéleti szituációkból is ismerősek mindannyiunk számára, hiszen világunk változó értékei, elvárásai és lehetőségei tükröződnek bennük.

 

TOVÁBB

kopácsolás - ami a műhelyből kihallatszik

az od partner podcastja

Csapatunk tanácsadói és meghívott vendégek beszélgetnek aktuális szakmai kérdésekről. Szervezet és vezetőfejlesztés, HR, karrier és önismeret témakörökhöz kapcsolódó kérdésfelvetésekkel foglakozunk. A podcastban nem a tutit keressük, egymás tapasztalataira, ötleteire kíváncsi beszélgetéseket szeretnénk megosztani, vállaljuk a forgácsokat is.

1. adás: Visszatérés az irodába 

 Elérhető Spotify-on: 

https://open.spotify.com/show/3rOZ6wHQamLZLxBCjYSHdd

 Jegyzetek az első adáshoz: https://odpartner.hu/download/elso-adas.pdf

2. adás: A Nemtudás

Elérhető Spotify-on és az Apple podcast-ban: 

Jegyzetek a második adáshoz: https://odpartner.hu/download/masodik-adas.pdf

3. adás: Meetingek

Elérhető Spotify-on és az Apple podcast-ban:

Jegyzetek a harmadik adáshoz: https://odpartner.hu/download/harmadik-adas.pdf

4. adás: The last dance

Elérhető Spotify-on és az Apple podcast-ban

Jegyzetek a negyedik adáshoz: https://odpartner.hu/download/negyedik-adas.pdf

Image

Partnereink

Akikkel évek óta együtt dolgozunk

affidea bw

autoliv bw

bayer bw

cetelem bw

erste bw

groupama bw

lego bw

elelmiszerbank bw

telekom bw

metro bw

mol bw

raiffaisen bw

richter bw

tesa bw

tetpra bw

teva bw

tsystems bw

upc bw