Image

Rólunk

Vezetőket támogatunk a változásokban. A célra és az azt megvalósító emberekre egyaránt fókuszálunk.
Inspirációt, tudatosságot és képességet teremtünk a fejlődésre.
Minden projekt személyes ügy. Számunkra is. Hatni akarunk.

 

TOVÁBB

Értékeink

Nem kerülgetjük a forró kását! Kimondjuk azt is, ami nem racionális, ami megérzés, merünk az érzéseinkkel is dolgozni. Kimondjuk, ha tabu témát látunk, törekszünk arra, hogy ezekből egyre kevesebb legyen a szervezetekben. Sokszor adunk és kapunk konfrontatív visszajelzéseket, ezekből tanulunk a legtöbbet.

BÁTRAK VAGYUNK

Nem beszállítónak tartjuk magunkat. Legnagyobb sikernek azt érezzük, amikor ügyfelünkkel együtt gondolkodva, együtt kísérletezve és közösen tanulva valósítunk meg olyan projekteket, amelyek hamar közös üggyé válnak.

PARTNERSÉGBEN DOLGOZUNK

<p>Nem csinálunk úgy, &bdquo;mintha&rdquo;.  Közel megyünk a résztvevők mindennapi munkájához, esetekkel dolgozunk. Csak olyan munkákat vállalunk el, ahol hiszünk a fejlődés lehetőségében. Tünetek helyett a kiváltó okokat keressük, nem maradunk meg a felszínen. Számíthatsz arra, hogy közös helyzeteinkben a teljes figyelmünk a Tiéd lesz. </p>

VALÓDI HELYZETEKET TEREMTÜNK

Nem lyukas a cipőnk. Dolgozunk magunkon, hogy mi is folyamatosan fejlődjünk. Ehhez időről-időre külső fejlesztőt hívunk, minden tanácsadónk jár szupervízióba és képzésekre, fejlesztjük a teljesítményértékelést és a mentoring rendszerünket.

TANULÓ SZERVEZET VAGYUNK

Abban hiszünk, hogy a munkánkkal tudunk leginkább támogatást nyújtani. Évente több pro bono projektet vállalunk, hogy az üzleti szférán kívül is tudjunk jó ügyeket szolgálni.

JELEN VAGYUNK

Stábunk

rolunk csoport

Szervezetet fejlesztünk

A minőségi párbeszéd a fő alapfeltétele minden fejlesztési kezdeményezésnek, legyen szó tervezési-célkitűzési, működésfejlesztési vagy transzformációs folyamatokról. Ennek az új felismeréseket hozó, energizáló és kapcsolaterősítő őszinte párbeszédnek a megteremtésében és erősítésében támogatjuk ügyfeleinket. Munkánkban egyidejűleg törekszünk a szervezeti változási képességek erősítésére, az üzleti eredményesség javítására és a munkatársak számára hosszú távon is vonzó és motiváló szervezeti kultúra és működés erősítésére.

 

TOVÁBB

vezetőket fejlesztünk

A szervezetek működésére leginkább a vezetők hatnak. Ha ők változnak, hatásuk megtöbbszöröződik. Így mi is a vezetők fejlesztése, támogatása, kísérése által tudunk leginkább, legdirektebb módon hatni az ügyfeleink szervezetére. Úgy tekintünk a vezetőkre, mint akik a saját működésükkel, gyakorlatukkal, vágyaikkal és szükségleteikkel teszik képessé a szervezetüket a fejlődésre. Ezért az a célunk, hogy erősítsük, támogassuk őket, amely elkerülhetetlenül egy önismereti út is számukra.

 

TOVÁBB

Tehetségeket fejlesztünk

Csillogó szemű tehetségekkel dolgozni öröm. Lelkesek, elkötelezettek, magas fokú felelősséget vállalnak a tanulásért, fejlődésért. Hiszünk abban, hogy az a szervezet, amely tudatosan foglalkozik a benne lévő humán potenciál fejlesztésével, a külső és belső céges brand megerősítéséhez járul hozzá, miközben a jövő vállalatát építi. Cégünk sokéves karrier kutatásokra alapozott, rendszerszemléletű és változatos szervezeti kultúrára szabott tehetségprogramokat valósít meg. Folyamatainkban változatos módszertani palettát kínálunk ügyfeleinknek.

 

TOVÁBB

Kutatunk

Kutatunk, mivel tanulni és inspirálni akarunk...

Üzleti és HR vezetőkkel, vagy akár a pályakezdőkkel tréningeken és workshopokon beszélgetve számos olyan visszatérő kérdéssel és dilemmával találkozunk, amelyek nem csak munkahelyi helyzetekből, hanem a magánéleti szituációkból is ismerősek mindannyiunk számára, hiszen világunk változó értékei, elvárásai és lehetőségei tükröződnek bennük.

 

TOVÁBB

programjaink

Így fejlesztünk mi: Meetup sorozat

Idén 25 évesek lettünk. A kerek évforduló jó alkalmat teremt arra, hogy idén a szokásosnál intenzívebben nyissuk ki szakmai műhelyünket felétek. Meg szeretnénk mutatni, hogy gondolkozunk, milyen hitek vezérelnek minket és milyen dilemmákkal szembesülünk fejlesztőként. Az ünneplésen túl ez lehetőséget ad a kapcsolódásra, egymás inspirálására és az egymástól tanulásra. Ez egy kísérlet, de újra és újra azt látjuk, hogy a bátor kísérletekből tanulunk a legtöbbet. Ezért indítjuk útjára idei ingyenes Meetup sorozatunkat, melynek első alkalma:

Báry Enikő- Mindfulness vállalati környezetben – abszurd vagy szükségszerű

Egy kellemes estére invitálunk Benneteket március 12-én, egy jó beszélgetésre, kapcsolódásra, találkozásra, inspiráló tapasztalat megosztásra.

Programunkra azokat a HR-eseket és vezetőket várjuk, akik megoldást keresnek kollégáik, illetve önmaguk számára a VUCA világ okozta túlhajszoltság hatásaira, a hétköznapokban megjelenő stressz hatásainak csökkentésére. Vagy csak egyszerűen kíváncsiak, érdeklődőek, vagy épp kritikusak a ma már oly népszerű mindfulness kapcsán és tiszta vizet szeretnének önteni a pohárba.
 
Hívunk Benneteket, gyertek kíváncsisággal, nyitottsággal, de hozzátok a kérdéseiteket, a kétségeiteket, a dilemmáitokat is. Programunk díjmentes. Beszélgessünk egy jót az itt és mostban!

A jelentkezést lezártuk -Teltház 

Image

Lejárt lemez vagy örökzöld? Mit érnek a vezetőfejlesztő tréningek?

A 25 éves az OD Partner Meetup sorozat 2. alkalmának keretében a vezetőfejlesztés legismertebb eszközének kérdéseit járjuk körül. A vezetőfejlesztő tréningek hatásának nagyon változó a megítélése: egyesek az egyik legfontosabb fejlesztő-eszköznek tartják, míg mások szkeptikusok és erősen megkérdőjelezik, hogy egy tréning valóban segíthet-e jobb vezetővé válni.

 • Vajon eljárt az idő efölött a műfaj fölött?
 • Miért van annyi embernek legalább egy sztorija az értelmetlenül eltöltött időről a wellness hotelben?
 • Ha lejárt lemez, akkor miért képezi számos vállalat vezetőfejlesztési koncepciójának fontos részét a mai napig?

Szerintünk van értelme készségfejlesztő tréningeken részt venni a vezetőknek, bár az igények kétségkívül változnak. Nem mindegy, mikor, kiknek, milyen céllal szervezünk ilyen alkalmakat. Tapasztalataink szerint az előkészítéstől kezdve az utánkövetésig számos szemponton múlhat a résztvevők elégedettsége és a tréningek valódi, a szervezet számára is érezhető hatása.
Erről hívunk közös gondolkodásra HR vezetőket, L&D vezetőket, HR-eseket, akik szeretnének szempontokat kapni a sikeres megvalósításhoz és szívesen cserélnek tapasztalatokat más szakmabeliekkel és az OD Partner tanácsadóival.
Amire hívunk titeket:

 • Jól bevált tanácsadói szempontjaink, gyakorlataink, tapasztalataink megosztásával segíteni szeretnénk a sikeres vezetői tréningek lebonyolítását,
 • Mi is szeretnénk tanulni mások, különösen a megrendelői szerepben lévők tapasztalataiból,
 • Együtt gondolkodni a műfaj sikerkritériumairól és jövőjéről,

Nem riadunk vissza a nézőpontok ütközésétől, a konstruktív vitától.

Időpont: 2020. március 26. (csütörtök) 18:00 
Vendégvárás: 17.30-tól
Helyszín: az OD Partner tréning terme (1142 Budapest, Rákospatak utca 82.)  

Jelentkezni itt tudtok.

Image

Partnereink

Akikkel évek óta együtt dolgozunk

affidea bw

autoliv bw

bayer bw

cetelem bw

erste bw

groupama bw

lego bw

elelmiszerbank bw

telekom bw

metro bw

mol bw

raiffaisen bw

richter bw

tesa bw

tetpra bw

teva bw

tsystems bw

upc bw