Image

Az OD Partner innovatív szakmai műhely. Intenzív kutató és fejlesztőmunkát folytatunk, és testreszabott fejlesztési programokkal támogatjuk a vezetőket és HR szakembereket.

Azon dolgozunk, hogy az emberekben és a szervezetekben lévő képességek és energiák minél teljesebben bontakozzanak ki. Szeretnénk, hogy az eredményesen végzett mindennapi munka örömöt is jelentsen. Ahhoz értünk a legjobban, hogy a változni kívánó vezetőket, az általuk vezetett csoportokat és szervezeteket támogassuk abban, hogy ténylegesen is változzanak.

Azt gondoljuk, hogy a cég maga a csapatunk. Elsősorban a jelenlegi kollégáink, de természetesen összes eddigi munkatársunk is hozzájárult ahhoz, hogy olyan lehessen az OD Partner, amilyen ma. Mi is folyamatos változásban vagyunk, teret adva munkatársaink szakmai fejlesztési elképzeléseinek, figyelve környezetünk alakulására és a szakmánkat érő kihívásokra.

A kezdetektől fontos volt számunkra a szakmai közélet alakítása: konferenciákat, meetupokat, inspirációs találkozókat szerveztünk önállóan és másokkal együttműködve.