Image

Minden esetben ugyanaz hajt minket: hatni akarunk. Ebben a vezetők az első számú partnereink. Úgy tekintünk a vezetőkre, mint akik a saját működésük által képessé teszik szervezetüket a fejlődésre. Ha ők változnak, hatásuk megtöbbszöröződik. Így mi is a vezetők fejlesztése által tudunk leginkább hatni ügyfeleink szervezetére.

Miért?

Nincs szervezeti változás személyes szintű változás nélkül

A szervezeti változást kezdeményező vezető nem maradhat ugyanaz a folyamatban, ha valódi változást szeretne. Ezért minden fejlesztés egyben önismereti munkát is jelent.

A fejlődéshez kapcsolódásra van szükség - magamhoz, a környezetemhez

A vezető úgy tud változni, hogy tudatosítja azt, ami jelen van. A vezető úgy tud hatni, ha tudja, mit akar és ha ezt másokkal együtt akarja megvalósítani. Vezetőfejlesztő programjainkban segítjük a jó minőségű párbeszédet, találkozást mind önmagunkkal, mind másokkal.

Hogyan? 

A vezetők saját útjukon való kísérésével

Nem hiszünk a kikezdhetetlen, ideális vezetői gyakorlatok létezésében, tanításában. A jó vezető tapasztalatunk szerint egyre inkább a saját útját járja, a saját tempójában. Ez az, ami hiteles és hosszú távon fenntartható

Szövetségeseket keresve

Vezetői csoportokban építünk arra, hogy a fejlődés útján egymást is tudják támogatni. Ha egy vezetői csapatban ez megvan, a vezetés nem egy magányos harc többé.

Rendszerszemlélettel

Amikor vezetőket fejlesztünk, a „sorvezető” számunkra a körülöttük lévő érintettek nagyon sokszínű köre. Abban támogatjuk ügyfeleinket, hogy tudatosítsák, hogyan hatnak a környezetükre és a környezetük hogyan hat rájuk, nem abban, hogy kérdés nélkül megfeleljenek minden feléjük támasztott kimondott vagy kimondatlan elvárásnak.

Vezetőfejlesztő programokkal

Olyan vezetőfejlesztő programokat tervezünk, amik:

  • az önismeretet, tudatosságot is fejlesztik
  • a napi munkához illeszkednek
  • kihívás alapúak
  • sok visszacsatolási lehetőséget adnak
  • a céges belső hálózatot is építik.

 

Image

EGYÉNI COACHING

Image

CSOPORTOS COACHING

Image

SZUPERVÍZIÓ
 

Image

SYSTEMIC TEAM COACHING

Image

VEZETŐI SZEREP
 

Image

VEZETŐI ÖNISMERET

Image

KÉSZSÉGFEJLESZTÉS