Dr. Bokor Attila

Dr. Bokor Attila

Szervezetfejlesztő, címzetes egyetemi docens, partner

 Dr. Bokor Attila, partner, szervezetfejlesztési tanácsadó, címzetes egyetemi docens

Credo:

Kutatóként, tanácsadóként, egyetemi oktatóként működik bennem a kíváncsiság, hogy különböző emberek és szervezetek mire mennek egymással. Milyen örömöket, elakadásokat okoznak, és miben korlátozzák és támogatják egymást. A munkámban arra törekszem, hogy mindkét fél megértését és fejlődését támogassam.

Tanácsadói munkámról:

Szakmai munkámban „kétarcú” vagyok: van egy egyetemi oktató/kutató és egy tanácsadó/szervezetfejlesztő oldalam. A Közgázon végeztem 91-ben, ott is maradtam Phd-zni és tanítani vezetés-szervezés és emberi erőforrás menedzsment témákban. Aztán szép lassan megszületett, felerősödött egy másik énem: megalapítottuk az OD Partner céget és azóta ott is dolgozom. Élvezem, és ritka adománynak tekintem, hogy munkám során így többféle, egymást támogató szakmai szerepben is kapcsolódhatok a hazai üzleti „valósághoz”. 

Tanácsadóként szakértői és tréneri szerepekben is dolgozom. Mindkét helyzetben kiindulópont számomra a személyesség, a nyitottság, a lényegi kérdések bátor felvetése és azok megoldására való szövetkezés. Mostanában számomra a coaching jellegű támogató helyzetek hozzák a legintenzívebb fejlesztési élményeket.

Kutatóként olyan aktuális, mindennapi kérdésekkel foglalkozok, amelyek az egyének és a szervezetek sikerét és eredményességét is meghatározzák: karrier, munka és magánélet, generációs problémák, HR szerepe. A kutatásokról a www.odkutato.hu honlapon számolok be.

Magamról:

Sokat utazunk, kirándulunk, olvasunk, járunk színházba, és 3 kamaszgyereket nevelünk, a szintén tanácsadóként dolgozó párommal, Zsófival. Ha lehet, táplálom a bennem élő bölcsészt és csillagászt is. Már ismerem a géntérképem, és szeretem nézegetni a www.indiegogo.com oldalt friss technológiai újdonságokért. Írtam már családi blogot is az angliai évünkről: http://blogndon.blogspot.hu