Báry Enikő

Báry Enikő

Szervezetfejlesztő

Credo
Számomra minden közös együttműködés, legyen az coaching, csoportokkal való munka vagy szervezetfejejlesztés a kölcsönös tanulásról, közös fejlődésről szól. Nem hiszek a gyors, erőfeszítés mentes, “instant” sikerben. De hiszek a tudatos, “szembenéző”, kísérletező, kreatív közös munkában, ami eredményre vezet. Célom, hogy tudásommal, illetve elkötelezettségem és a szakmám iránti szenvedélyem által, hatással legyek másokra. Meggyőződésem, hogy mindenkiben számos érték, lehetőség és növekedési potenciál rejtőzik. Fejlesztőként szenvedélyem, hogy klienseimet támogassam abban, hogy ezeket a lehetőségeket felfedezzék önmagukban és képesek legyenek azokat kiaknázni és fejlődni.

Szakmai fejlődésemet leginkább a következő képzések formálták:
Szervezeti tranzakcióanalízis képzés
Grow Csoport - Coach képzés
Magyar Relaxációs és Szimbólumterápiás Egyesület, Autogén tréning módszerspecifikus képzés
Budapesti Corvinus Egyetem, Gazdálkodás és menedzsment szak
ELTE, Pszichológia szak, szervezet- és munkapszichológia szakirány
Pázmány Péter Katolikus Egyetem, Pszichológia szak, klinikai pszichológia szakirány

A személetemet legerőteljesebben formáló pillanatok, találkozások, a pszichiátrián végzett munkám során történtek meg velem. Azok a különleges beszélgetések - függőkkel, személyiségzavarral küzdőkkel, depressziós emberekkel -, amelyek feltártak sorsokat, amelyek megmutatták az emberi erőt és méltóságot, a változásra való képességet, jelentősen formáltak emberileg és formálták az élethez való viszonyulásom. Láttam mekkora erők, milyen rejtett potenciálok rejtőznek az emberekben.

Személyes

Az utazás a szenvedélyem. Új emberek, kultúrák, gondolkodásmódok megismerése feltölt, hajt és mozgat. Mindenki másként egyforma. Ezt tanították, tanítják nekem találkozásaim. Találkozásaim emberekkel kelettől nyugatig, északtól délig, a világ minden táján.